Relaxerende massage

Relaxatietherapie | relaxatiemassage

Een relaxerende massage is een heel aangename manier om te ontspannen. Je hebt keuze uit een gevarieerd menu:

Intuïtieve massage: Een intuïtieve massage is een massage die niet volgens een bepaald patroon verloopt, maar volgens het aanvoelen van de persoon die jou masseert. De handen gaan naar die plekken die het nodig hebben en de technieken worden aangepast aan het lichaam. Een intuïtieve massage verschilt van een gewone massage doordat niet echt een patroon gevolgd wordt. Elke behandeling is dan ook iedere keer anders.

4 Handen massage: Wens je iets unieks te ervaren? Dan is een 4-handenmassage het proberen waard… 4 handen zweven als in een ritmische dans over je lichaam en nodigen je uit om alle stress van je af te laten glijden en weg te zinken in een zalig diepe ontspanning en te genieten. Deze massage is op jou persoonlijk afgestemd met aandacht en respect voor jouw zijn en is steeds weer anders…

Duo massage: We bieden jullie de kans om in éénzelfde ruimte te genieten van een synchroon uitgevoerde duo-massage. Samen zalig wegzinken in een diepe ontspanning. Deze massage wordt gegeven door 2 op elkaar afgestemde massagetherapeuten, steeds met aandacht en respect voor jouw zijn. Nadien is er tijd om rustig na te liggen. Je bent welkom met je partner, vriend(in) of familielid.

Hotstone massage: Sedert duizenden jaren reeds worden energetische stenen toegepast voor gezondheid en voor welzijn. Onlangs werd de heilzame werking van stenen herontdekt en opnieuw toegepast in de relaxatiebehandelingen. Je kan deze unieke masseerbeleving met warme (vulkanische basaltstenen) en koude stenen (sedimentaire zeestenen), in combinatie met aromatische oliën, meemaken. De helende kracht van een steenmassage geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft een zeer diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Het is een bijzonder doeltreffend middel tegen spanningen en stress.

Zwangerschaps- en postnatale massage: Ben je op zoek naar een moment van rust en ontspanning voor jou en je baby? Verwen je tijdens je zwangerschap regelmatig met een zachte en vloeiende massage in rust en tederheid. Je zal niet alleen zelf ontspannen, maar die rust ook overdragen op je nog ongeboren kindje. Massage is een ideaal moment om je meer bewust te worden van je baby en er contact mee te maken. Het kan je helpen emotionele spanningen los te laten en verlichting bieden bij fysische zwangerschapskwaaltjes. Het is een volledige lichaamsmassage met olie afgestemd op je steeds veranderende lichaam en zijn specifieke noden tijdens de zwangerschap. Tijdens de massage kan je steeds de houding aannemen die voor jou comfortabel is, ondersteund door kussens. Jouw comfort is prioritair. Wil je dit gepland moment van rust en ontspanning verder zetten na de bevalling?Geen probleem.Je kan gerust je baby meenemen terwijl je jezelf laat masseren. In de rustige sfeer van de massageruimte slaapt hij vaak gemakkelijk. Is het nodig dan kan de baby ook tijdens de massage bij jou in de armen liggen.

Relaxatiemassage privé aanleren: Massagebewegingen die jij of je partner zalig vinden kan je vanaf nu samen privé aanleren. Alle aandacht gaat naar jullie persoonlijk. In alle rust en privacy wordt uitleg gegeven over de technieken en kan je de tijd nemen om op elkaar te oefenen. Wees welkom met je partner, je vriend(in) of familielid. We bekijken samen wat jullie willen aanleren: een volledige massage, rugmassage, schouder-nek en hoofdmassage, voetmassage,… Het aantal sessies wordt hieraan aangepast.

Ben je op zoek naar relaxeren, een moment van genieten? Trakteer jezelf dan op een relaxatiemassage in Open Mind. In Open Mind masseren verschillende mensen, elk op hun manier, volgens de info die jouw lichaam geeft. Er is heel veel respect voor jouw zijn.