Strand

Getuigenissen

Het schitterende aan de cursus is de eenvoud, de onwaarschijnlijke eenvoud. En dat is waar het om gaat in het leven, eenvoud.

Hans L. uit G., Economist

Deze cursus is een van de beste cursussen die ik de laatste jaren gevolgd heb.
Slechts jaren praktijkervaring, degelijke theoretische vorming en vakkennis kunnen zorgen voor een reeks van dit niveau.
Structureel en didactisch sterk gebracht. Een aanrader!

Tania V. uit H., Mindfulnesstrainer & Yogadocente

Deze opleiding is een meerwaarde voor mij:
de diversiteit van het aanbod en de ruimte om te ondervinden wat bij mij past en wat niet - geen absolute voorkeuren voor techniek- open mind dus zeker hé!- Sofie omwille van de imput in de cursus en vooral omwille van de manier waarop ze het gaf en haar voortdurende uitnodiging naar interactiviteit.

Katrien V. uit D., kinesitherapeut

Deze begeleiding is een grote steun in mijn zoektocht naar een leven waar ik al lang in geloof maar dat nog teveel wordt tegengehouden door het waarde-oordeel van anderen.

Ann B. uit K., orthopedagoge

Deze begeleiding gaf mij heel wat bruikbare tips mee voor mijn werk in de verzorging vooral om mezelf te centeren en bewust te zijn dat ik op tijd en stond efkens de stoom moet aflaten als het stressniveau te hoog wordt, niet wachten tot de emmer dreigt over te lopen maar regelmatig leeg maken.
Ik was vaak verrast dat zeer eenvoudige oefeningen zo'n effect kunnen hebben.

Marleen H. uit O., zorgkundige

Wat me het meest is bijgebleven is de eenvoud van het geleerde. Zonder moeite voor jezelf leer je praktische dingen die je instant kan gebruiken en die toch een groot effect hebben.
Ik gebruik de technieken ook in mijn dagdagelijkse leven om mijn gezin te ondersteunen bij moeilijkere dagen (vb examens) en het helpt mezelf ook iedere dag bewuster stappen te zetten in mijn lichaam i.p.v. eruit. Wat mezelf ook ten goede komt.
De lessen worden op een fijne, praktische, speelse manier gegeven.En je wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen op een veilige manier. De schatkist aan tools ga ik zeker in mijn verder leven kunnen blijven gebruiken voor mezelf, mijn familie en anderen.

Tania J. uit S.

UA-38038470-2